marți, 6 septembrie 2011

be happy!


nu am mai trecut de muuuuuult pe aici, pe blog...ce am mai facut?! nimic important...usually things!
poate va intrebati ce tot borborosesc pe aici?! vrute si nevrute! scopul postarii? hmmm...i dont't know!! Dar vreau sa va arat si voua ce articol interesant am gasit..interesant cel putin pt mine :)

Spor la citit! :p

"Multi prieteni cred ca manifestarea este un proces complicat, misterios si daca nu stiu exact cum sa o faca corect, raman dezamagiti. Multi au vazut popularul film "Secretul".

Si ei se intreaba de ce nu pot realiza ceea ce fac cei din film. Exista o multime de informatii in carti, cursuri, seminarii sau pe internet etc.

Exista cativa invatatori excelenti care ofera idei bune si metode pentru manifestarea a ceea ce doriti.

Am facut o citire pentru o persoana care a experimentat multe din invataturile legate de manifestare, in special acele lucruri privind Legea Atractiei.

Ea a spus ca a fost inundata de email-uri si oferte si acum este total confuza in legaturile cu caile " corecte" sau "gresite" de a manifesta.

SPIRITUL - PRIMA PARTE

In ciuda titlului ales de John pentru aceasta postare, chiar nu exista cu adevarat nici un secret in manifestarea viselor voastre.

Asadar, manifestarea ramane un mister pentru multi umani. Noi speram ca astazi sa il demistificam putin.

Nu exista cai "corecte" sau "gresite" pentru a manifesta sau crea. Voi toti sunteti creatori naturali - aceasta este partea din cine sunteti voi, ca extensii divine ale lui Dumnezeu in forma umana.

Voi creati tot timpul, fie ca o faceti constient sau inconstient.

"Trucul" este, daca vreti, sa creati constient si deliberat. Voi creati in fiecare moment treaz. Voi creati prin ceea ce ganditi, prin ceea ce spuneti.

Asadar, universul nu raspunde gandurilor sau cuvintelor voastre. Dar acesta raspunde intotdeauna vibratiei voastre.

Gandurile si cuvintele creaza vibratia voastra. Deci, este de datoria voastra sa acordati atentie la ceea ce ganditi si spuneti.

Cu alte cuvinte, fiti atenti la ceea ce dati atentie. Gandurile si cuvintele cu care va simtiti bine, creaza ceea ce doriti.

Indiferent ce ati cerut este intotdeauna in drum spre voi, atunci cand va simtiti bine. Dar cand va simtiti rau, blocati manifestarea a ceea ce ati cerut.

Si implicit, voi creati mai mult din ceea ce nu doriti. Sau cel putin, lipsa a ceea ce doriti. Chiar este atat de simplu!

PARTEA A 2-a

Va repetam ca nu exista nici un secret pentru a manifesta. Acesta este un simplu proces, direct. Astazi dorim sa discutam despre acest proces de manifestare. Din perspectiva noastra este atat de simplu.

Deci simplu, de fapt, cativa il vor ignora, deoarece pare prea simplu, prea usor. Voi puteti, cu siguranta - si adesea o faceti - sa il faceti dificil si complicat.

Dar exista o alegere libera pe care o faceti. Voi puteti doar alege cu usurinta, sa il faceti simplu si usor. Deci, cu aceasta scurta introducere, sa vorbim despre procesul de manifestare.

Acesta este al 3-lea pas. Mai intai - si aceasta parte este cu adevarat usoara - voi cereti ceea ce doriti. De fapt, voi nu puteti fi in corpul fizic si sa nu cereti. Cererea nu trebuie sa fie verbala, totusi poate fi si asa.

De cate ori va ganditi ca doriti ceva, ati completat pasul nr. 1. La pasul nr. 2, universul raspunde cererii voastre.

Acest lucru este complet automat si dincolo de controlul vostru. Cand voi cereti, universul raspunde. Instantaneu, acesta incepe sa orchestreze toate detaliile, aliniind toate energiile si asa mai departe.

Pasul nr. 2 este chiar si mai simplu si mai usor pentru voi, deoarece nu aveti nimic de facut. Pasul nr. 3 este acolo unde majoritatea dintre voi se poticneste.

Odata ce ati cerut si universul a raspuns, trebuie sa permiteti ca ceea ce doriti sa vina la voi.

Voi faceti aceasta, prin a va da la o parte din cale. Nu trebuie sa repetati constant cererea. Nici macar nu trebuie sa va mai ganditi la aceasta din nou. Dar trebuie sa stati in acel loc centrat al bucuriei si pacii.

Cu alte cuvinte, daca va simtiti bine, permiteti universului sa va livreze ceea ce ati cerut. Chiar este atat de simplu!

PARTEA A 3-A

Astazi vom vorbi despre al 3-lea pas al manifestarii si ultimul. Pentru multi, acesta este adesea cel mai dificil din cei trei pasi. Dar nu trebuie sa fie asa. Pentru a revedea, primii doi pasi sunt:

* Mai intai, cereti ceea ce doriti.

* Al 2-lea, universul raspunde.

Acesti pasi sunt simpli. Odata ce ati cerut si universul a raspuns, trebuie sa permiteti ca ceea ce doriti sa vina la voi.

Deci, cum stati in acel loc unde va simtiti bine? Cum permiteti? permitand - aceasta este spaima pentru atat de multi dintre voi.

Nu doar permitand viselor voastre sa se manifeste, ci de asemenea sa permiteti altor oameni sa isi urmeze propriile lor cai.

Dar acesta este un alt subiect, pentru o alta zi. Asa cum am mai spus, trebuie sa va dati la o parte din calea universului si sa il lasati sa va aduca ceea ce ati cerut. Aici sunt cateva moduri prin care vedem cum impiedicati universul sa va livreze ceea ce ati cerut.

* Va indoiti - va intrebati daca toate acestea lucreaza, daca chiar este real.

* Va intrebati daca santeti demni, daca meritati sa traiti viata viselor voastre.

* Va ingrijorati in legatura cu interferenta cu viata altor oameni. De exemplu, va spuneti: "Daca voi avea toti acesti dolari pe care i-am cerut, nu privez pe cineva care ii merita mai mult sau are nevoie de ei?"

Va acordati la constiinta de masa. Voi cunoasteti asa-zisele "reguli" ale societatii voastre moderne care va preseaza, daca ii permiteti:

1. Viata este grea si trebuie sa munciti din greu pentru a reusi.

2. Nimic nu se obtine usor, cel putin nimic ce merita sa aveti. Si asa mai departe...

Aici este sfatul nostru:

* Este in regula daca ocazional simtiti indoiala, frica, confuzie.

* Este in regula daca va intrebati: constiinta de masa are dreptate?

* Nu va condamnati cand acele ganduri si sentimente va coplesesc. Si acestea vor trece.

* Cand acele ganduri si sentimente apar, santeti liberi total sa le experimentati sau sa va indreptati concentrarea intr-o directie pozitiva.

* Fiti atenti la sentimentele voastre. Acestea sunt un indicator uimitor de exact a ceea ce ganditi in majoritatea timpului.

Sentimentele "rele" sunt egale cu gandurile negative. Sentimentele bune sunt egale cu gandurile pozitive. Chiar este atat de simplu!

Asa cum va ghidati bland, iubitor in ganduri din ce in ce mai pozitive in fiecare zi, vibratia voastra devine din ce in ce mai pozitiva si mai inalta.

Cand vibratia voastra, in fiecare zi, se potriveste din ce in ce mai mult cu vibratia inalta a viselor voastre, acele vise vor incepe sa se manifeste din ce in ce mai repede.

Acestea trebuie sa se manifeste. Legea atractiei cere ca acestea sa se manifeste. Depinde de voi. Chiar este atat de simplu! Si poate fi foarte usor.

Tot ceea ce se cere este ca voi sa decideti ca nimic nu este mai important decat sa va simtiti bine, sa simtiti pozitiv, sa fiti bucurosi.

Doar sa fiti bucurosi. Aceasta este o alegere libera pe care o puteti face in fiecare moment. Bucuria este cheia tuturor viselor voastre. " - Transmis de John Calli 



Si sa nu uitam sursa! Trebuie mentionata, nu?! Asa este corect! :p


Enjoy! 
:-*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu